VIDEO: MARIO RADIĆ – Tko nije za zajedništvo na izborima u Zagrebu, taj je za Bandića i HDZ!

Miroslav Škoro bio bi idealan kandidat za gradonačelnika Zagreba, podržat ću ga – izjavio je u Bujici, na Z1 televiziji, Mario Radić, politički tajnik Domovinskog pokreta.

Podsjetio je: – I Nino Raspudić je, nastupajući u Podcastu Inkubator, kao idealnog kandidata za Zagreb opisao upravo Škoru, koji je u 2. izbornoj jedinici dobio više glasova i od njega i od Milana Bandića…

“Most nije za zajedništvo, a soliranjem i isticanjem svoga kanidata, koji nema nikakve šanse, pomažu Milanu Bandiću i HDZ-u,“ jasan je bio Radić i napomenuo:

“Ovo nije prvi puta, zbog njihovog elitističkog pristupa i bježanja od odgovornosti, kakvu smo već vidjeli na parlamentarnim izborima, danas Hrvatskom vladaju Plenković i Pupovac.“

Da zajedništvo nema alternativu, smatra i Tomo Jelić, istaknuti član zagrebačke organizacije Mosta, koji je u izjavi za Bujicu odluku svog stranačkog vodstva nazvao “kardinalnom pogreškom“.

Bernardica Juretić iz Hrvatskih suverenista također ističe važnost zajedništva na desnici, a u izjavi za Bujicu demantirala je da će ona biti kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba i napomenula da nikada o tome nije razgovarala s Hrvojem Zekanovićem!

Na zajedništvo je pozvala i zastupnica DP-a u Hrvatskom državnom saboru, Karolina Vidović Krišto…

Politički tajnik DP-a Mario Radić u Bujici je vrlo ošto kritizirao politiku aktualne vlasti na čelu s Andrejom Plenkovićem. Najavio je da će Domovinski pokret braniti Vukovar od koalicije HDZ-a i SDSS-a svim raspoloživim političkim sredstvima i uvjeren je u još jednu pobjedu Ivana Penave, kuju neće bilti lako ostvariti…

Komentirao je i informaciju da se 50 posto medicinskog osoblja u Hrvatskoj odbija cijepiti protiv korone: – Predlažem Capaku da u spotu za reklamiranje cijepljenja angažira Nives Celzijus!

Odgovori