VIDEO: MAESTRALNO – Tony otvorio glazbeni spektakl Studio, Music Awards nagrada!

Tony Cetinski svakim svojim nastupom definitivno pomiče glazbene granice. Otvarajući multimedijalni regionalni glazbeni spektakl Studio, u sklopu Music Awards nagrada/MAC, gdje je 2019. izabran za najboljeg regionalnog izvođača, po tko zna koji put podsjetio nas je, zašto ga obožavamo više od trideset godina.

Teme prvog izdanja Studija, bili su veliki hitovi u neočekivanim aranžmanima, a upravo tu Tony ‘pliva’ kao riba u vodi.

Njegovu izvedbu pjesme Zdravka Čolića ‘Kuća puna naroda’, za čiji je tekst zaslužno još jedno veliko ime Gibonni, najlakše je opisati kao maestralnu. Inspirativan tekst pravi je melem za svačiju dušu, a ni sam Tony nije krio emocije,

‘Dragi Gibonni i poštovani Zdravko Čolić, velika mi je bila čast izvoditi ovo remek djelo od pjesme u showu Studio. Ona u meni budi nešto jako, tako da sam ju snimio sa stegnutim grlom od silnih emocija. Otpjevati ovakvu pjesmu bio je pravi užitak.

U nadi da će koncerti krenuti što prije, te da ću ovu pjesmu uvrstiti na svoju standardnu set listu i sa guštom pjevati dokle god ću moći disati, šaljem vam obilje ljubavi i vjere u bolje sutra. Hvala cijeloj ekipi na realizaciji ovog zahtjevnog projekta MAC /Music Awards Ceremony. #samoljubav!, poručio je Tony.

Kako zvuči ‘Kuća puna naroda’ u neočekivanom aranžmanu i spektakularnoj izvedbi Tonyja Cetinskog, najbolje se uvjerite sami dolje na video snimci.

Uz ovu skladbu Tony je izveo i svoje dvije pjesme ‘Onaj tko te ljubi sretan je’ i ‘Opet si pobijedila’, a sve što možemo reći dok uživamo je da jedva čekamo, stara dobra vremena i koncerte Tonyja Cetinskog.

Foto: Studio/MAC