VIDEO: LUDO I NEVJEROJATNO – Učiteljica silovala učenika starog 12 godina – danas su u braku

Mary Kay Letourneau, Vili Fualaau

Ovo je do kraja luda i doista neobična priča. Učiteljica Mary Kay Letourneau, osuđena je 1997. godine za silovanje svog učenika Vilija Fualaaua, koji je u vrijeme silovanja imao 12 godina.

Ono što naoko izgleda još luđe od toga, ili barem neobično, je da su oni već 10 godina u braku i da su odlučili prvi put javno progovoriti o svom zajedničkom životu i iznijeti nesvakidašnju priču.

Fualau, koji sada ima 31 godinu, rekao je da se kao tinejdžer borio s depresijom, ali da brak smatra “velikim olakšanjem” u životu. A njegova supruga Mary Kay Letourneau kaže da želi ponovno

raditi kao učiteljice i svoje ime zauvijek skloniti sa spiska seksualnih prijestupnika.obitelj

Vjenčali su se 2005. godine, a bivša učiteljica kaže da njen odnos s bivšim učenikom nije onakav kako su ga opisali mediji u vrijeme silovanja.

Kćeri Georgia i Audrey
Kćeri Georgia i Audrey

Letourneau je bila 34-godišnja učiteljica u Seattleu, kada je silovala Fualaaua, koji je tada bio njen 12-godišnji učenik. Tada je bila udata i imala je četvero djece, a ostala je trudna s Vilijem.

Na suđenju je priznala krivicu.

Kasnije je rodila djevojčicu Audrey nakon što je izašla na uvjetnu slobodu. Na slobodu je puštena uz obvezu da prekine sve kontakte s om.

Ali, nije izdržala i prekršila je zabranu, pa je ponovno osuđena na kaznu zatvora od sedam godina.

Dok je bila na slobodi, s Fualaauom je dobila još jedno dijete, kći Georgiu, koju je rodila u zatvoru.

Danas priča kako su njezina djeca svjesna okolnosti pod kojima su se njihovi roditelji upoznali.

Ipak ne podržava brakove maloljetnih i punoljetnih osoba, a ni svojim kćerima još ne dopušta da imaju ozbiljne veze.

Mary Kay Letourneau je ostala bez dozvole da se bavi nastavničkim poslom, a u međuvremenu se uzdržavala davanjem privatnih satova klavira.

https://www.youtube.com/watch?v=y0zhdU2P72o