VIDEO: LUDA VOŽNJA – Silnom brznom pomeo tramvajsku postaju u Zagrebu

Osvanula je snimka teške prometne nesreće koja se dogodila u ponedjeljak, a prikazuje trenutak kada je vozač Audija silovitom brzinom pokosio tramvajsku stanicu na križanju Draškovićeve i Branimirove ulice u Zagrebu.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 31-godišnjak te mu je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju.

Pu zagrebačka je o tome priopćila:

“Dana 24. veljače oko 4 sata, 31-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Audi A6 zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kolnikom Ulice kneza Branimira u smjeru zapada.

Dolaskom do raskrižja s Draškovićevom ulicom, iz prometne trake za skretanje u desno nastavio je kretanje ravno nakon čega je, izlaskom iz raskrižja, prednjim kotačima naletio na rubni otok za usmjeravanje prometa na zapadnoj strani raskrižja i prešao preko njega te u kretanju prednjim dijelom vozila naletio na dva stupa pješačkih semafora.

Potom je nastavio kretanje po stajalištu tramvaja gdje je prednjim dijelom naletio na ogradu i nadstrešnicu. Od naleta na ogradu, dijelovi ograde su odbačeni na prednji dio osobnog automobila marke Škoda Octavia zagrebačkih registarskih oznaka, vlasništvo trgovačkog društva iz Zagreba te na vjetrobransko staklo osobnog automobila marke Škoda Rapid zagrebačkih registarskih oznaka, vlasništvo 36-godišnjaka, a koji su bili parkirani na parkiralištu sa sjeverne strane kolnika.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 31-godišnjak te mu je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju”.

Komentiraj