VIDEO: LJETNI HIT – Evo što su pripremili Tina Vukov i Dus

Suradnja Tine Vukov i producenta Zvonimira Duspera Dusa nastavlja se novim singlom “Dream of Tomorrow”. Pjesma na engleskom, i u modernoj produkciji, ima retro priču koja se provlači i kroz videospot te se time naslanja na Tinin aktulani album “Što me čini sretnom” na kojem je obradila neke od najpoznatijih domaćih evergreena.

Jedan od naših najpoznatijih producenata i jedna od najboljih pjevačica mlađe generacije “kliknuli” su još prije nekoliko godina, a njihova suradnja u eter je vratila velike pjesme u modernoj produkciji. Pjesma “Dream of Tomorrow” također je dugo čekala svoj trenutak.

“Nakon puta dugog deset godina moja pjesma “Dream of Tomorrow” ugledala je svjetlo dana. Prvi demo napravio sam 2012. godine, a Tina je 2018. snimila info vokal tako dobro da smo ga odlučili ostaviti i na finalnoj verziji. Tekst pjesme je višeslojan pa prepuštam svakom da u njemu nađe nešto za sebe. Spot sam “vidio” u glavi još davno, ali put do njega trajao je skoro dvije godine”, objasnio je Dus.

“Ova pjesma je drugačija od onog što sam dosad radila i jako me veseli predstaviti se publici i u takvom svijetlu. Pjesma je vesela, pravi ljetni hit s retro štihom i baš sam uživala snimajući ju”, dodala je Tina Vukov.

Lepršave note u swing ritmu uz pozitivnu poruku savršena su ljetna kombinacija, ili kao što stihovi pjesme kažu:

“Cause this dream of tomorrow is what makes you sad today
Dream of a better place where everything’s OK
But this dream of tomorrow`s just a ghost of yesterday
Be clever let it fade away”