VIDEO: LIDIJA – Poslušajte kako ju je opjevala grupa Not Jane

“Lidija” je novi, ali i posljednji singl benda Not Jane prije objave debitantskog albuma “Akademski grad” koji će svjetlo dana ugledati ovog ljeta.

Tekst i glazbu za novi singl napisao je Drago Ljubić, dok su za aranžman zaslužni svi članovi benda. Producent cijelog albuma je Gabrijel Prusina, a autor glazbenog videa za “Lidiju” Tomislav Topić.

“Pjesma ‘Lidija’ je četvrti i posljednji singl kojim najavljujemo naš prvi album ‘Akademski grad’. U početku je nisam planirao kao singl sa spotom, ali vrijeme pandemije nam je pružilo malo prostora da se preispitamo, tako da je bend odlučio malo ‘promijeniti ploču’. Nakon singlova ‘Paranoja’, ‘Akademski grad’ i ‘Pariz’, pomalo smo se zasitili ‘žešćeg’ zvuka, a ljubav je uvijek univerzalna i dobrodošla tema, pa smo se tako i odlučili za ljubavnu pjesmu. Svakako smo ovim singlom htjeli pokazati da će prvi album biti šarolik i da ni u kojem smislu ne podilazimo žanru.” – Drago Ljubić

Not Jane je alternativni wave-pop-rock bend iz Širokog Brijega koji je 2016. godine osnovao gitarist i kompozitor Drago Ljubić. Iza sebe imaju veliki broj koncerata u regiji, a zapažen prvi nastup bilježe na festivalu West Herzegowina fest u Širokom Brijegu. Utjecaje pronalaze u novovalnim i indie-rock bendovima prema kojima definiraju svoj zvuk.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!