VIDEO: LET NA DRUGI SVIJET: Divlje jagode najavljuju svoj prvi službeni live album

U iščekivanju dugo najavljivanog novog, trinaestog studijskog albuma, kapetan Zele i njegova posada zvana Divlje jagode odlučili su prednost dati duplom CD izdanju “Live in Beograd” što će sigurno biti velika poslastica za sve fanove legendarnog benda.

Ovo izdanje najavljuju live spotom za kultni hit “Let na drugi svijet” koji je prvi put objavljen na albumu “Vatra” iz 1985. godine.

Iako na YouTubeu postoje stotine live snimaka njihovih koncerata, ovo je prvo službeno izdanje jednog koncerta Divljih jagoda na nosaču zvuka.

“Ako tražimo krivca za toliko godina iščekivanja live albuma, taj sam. Moja posvećenost Jagodama, perfekcionizam i traženje uvijek najboljeg mogućeg rješenja dovele su do negativnog rezultata. Kako god bilo, čekanje se isplatilo u pravom smislu riječi i konačno imamo koncertni album koji govori sam za sebe. Sve ono što sam godinama govorio, a što su često neki osporavali moći će se čuti i vidjeti na izdanjima koja će uskoro biti objavljena”, rekao je Zele Lipovača, osnivač, autor i gitarist Divljih jagoda.

Osim dvostrukog CD-a koji će svjetlo dana ugledati ovaj mjesec, koncert održan 8. listopada u MTS dvorani u Beogradu bit će objavljen na Blu-rayu i dvostrukom vinilu.