VIDEO: KRALJICA SANDRA – Volim bacati na velikoj pozornici, želim biti najbolja

sandra perković

Sjajna Sandra Perković pobijedila je i u Londonu. Naša najbolja atletičarka je hicem od 69 metara i 94 centimetara petu godinu zaredom osigurala pobjedu čak dva natjecanja prije kraja sezone.

Perković, ne samo da je konkurenciju ostavila daleko iza sebe, nego bi joj svaki od pet hitaca donio pobjedu. Drugoplasirana Australka Dani Samuels bacila je disk 64.10, dok je domaća predstavnica Jade Lally zauzela treće mjesto s hicem 61,65.

Osim osvajanja naslova, Perković je pobjedničkim hicem iz druge serije postavila novi rekord londonskog mitinga, kojeg je 26 godina držala Ilke Wylude sa 68,04 metara.

“Jako sam sretna jer sam došla ovdje četiri godine nakon što sam tu osvojila svoje prvo olimpijsko zlato. Nisam ništa očekivala, došla sam ovdje bacati i uživati u natjecanju. Kad sam bacila 69,94 metara znala sam da mogu baciti i preko 70. Ovo mi je dobra provjera prije Olimpijskih igara, a mislim da u Riju mogu napraviti i više”, kaže Sandra. “Nakon ovoga ću se odmoriti do Rija, popravit ću neke pogreške do tada. Najvažnije je da ostanem zdrava”.

Evo odgovora i na pitanje što će napraviti sa svim silnim odličjima koje donosi kući posljednjih godina:

“Samo uživam raditi ono što najviše volim, volim bacati na velikoj pozornici. Ne mogu opisati taj osjećaj nakon svake pobjede. Ovo je ono što jesam, želim biti najbolja”.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!