VIDEO: KRAJ JE SERIJALA – Jurica Popović objavio naslovnu pjesmu s albuma “Kozmičko dijete”

Svi smo mi s vremenom izgubili dječju zaigranost, jer nam je nametnuto drugačije okruženje, kaže naš poznati glazbenik Jurica Popović i podsjeća kako je niz video singlova s albuma KOZMIČKO DIJETE  došao do kraja i završava upravo s naslovnom pjesmom Kozmičko dijete.

“Na kraju je svih deset pjesama s ovoga albuma dobilo podjednako predstavljanje, zbog čega sam ispunjen zadovoljstvom, jer nisam niti jednu pjesmu izostavio iz medijskoga fokusa. Cijeli taj pothvat je bio energetski i mentalno zahtjevan, ali istovremeno za mene izgrađujući”, kaže Jurica.

“Jako sam zahvalan svima vama što ste pomogli da ove pjesme budu ugrađene u glazbeni prostor koji nas okružuje, jer bez toga ovo ništa ne bi imalo smisla. Sretan sam što mi je ideja za video spot došla baš iz moga rodnoga grada Metkovića.

Jednom prilikom vidio sam grupu malih svemiraca u metkovskoj maškarskoj povorci i odmah sam znao da je to dobro za ovu moju video priču. Njihovo pojavljivanje u spotu je dalo jednu potpuno novu dimenziju tekstu pjesme i zato hvala malim svemircima, blizancima Jakovu i Marku Primorcu što su ugradili svoju dječje iskrenu energiju i time oplemenili ovaj cijeli vizual. Posebnu čar videu su dali dodatni efekti, koje je s velikom estetikom nadogradio Ivan Marevich.

Uskoro idemo dalje!

„Još sam budan, već je zora

Mrzim kad se nešto mora

Nisam s ove ja planete

Kozmičko sam dijete “

Video snimao i fotografirao: Marin Veraja

Dodatna video snimanja: Matija Vuica

Post produkcija videa i video efekti: Ivan Marevich

Autor videa: J.P.

Likovno oblikovanje omota: Igor CC Kelčec

 

Prateći vokali: Jadranka Krištof i Dragan Brnas

Snimao, miksao i masterizirao: Mihael Blum

Snimano u studiju „Magic Music“

Glazba, tekst i aranžman: Jurica Popović

℗ & © 2020. MAGIC MUSIC PRODUCTION