VIDEO: KONCERT U LISINSKOM – “Ne boj se, nisi sam” – poruka je Rade Šerbedžije

rade šerbedžija

Nakon mnogo buke i čak pozivanja i na zabranu, poznati glumac i glazbenik Rade Šerbedžija održat će u četvrtak svoj koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu pod nazivom “Ne boj se, nisi sam”.

Kao posebna Šerbedžijina gošća u Zagreb će doći Vanessa Redgrave, slavna britanska kazališna, filmska i televizijska glumica, dobitnica Oskara, dva Emmyja, nagrade Tony, dva Zlatna globusa i nagrade Udruge filmskih i TV glumaca.

Gost će biti i legendarni Drago Mlinarec.

Organizatori i sam Šerbedžija najavljuju spektakl uz pjesme s novoga albuma, ali i stare hitove kojima je obilježio svoju karijeru.

“Rade Šerbedžija vraća se trijumfalno u Lisinski, nakon što je u travnju prošle godine oduševio publiku trosatnim koncertom.

Kako ni jedan njegov koncert nije isti, pretpostavljamo da će biti iznenađenja za vjernu publiku i da će se čuti nove, dosad neobjavljene pjesme”, stoji u najavi.

Podsjetimo, sa Šerbedžijom je lani u Lisinskome kao gost nastupio i Arsen Dedić, jedan od najvećih umjetnika, pjesnika, skladatelja, kantautora i pjevača.

Cijeli je koncert zabilježen na dvostrukom CD-u i DVD-u pod naslovom “Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor – Lisinski 2015.”.

Mali podsjetnik za koncert:

 

 

 

Komentiraj