VIDEO: KAOS U SKUPŠTINI SRBIJE – “Vas trojica ste me htjeli istući. Sram vas bilo!”, vikao je Vučić

Posebna je sjednica u Skupštini Srbije posvećena Kosovu, a zastupnicima se obratio i predsjednik Aleksandar Vučić,. Ali, u jednom je trenutku atmosfera potpuno zakuhala te je čak došlo i do sukoba.   

Sukobili su se zastupnici vladajućih i opozicije ispred Vučićeva stola, prvo verbalno, a onda su se odlučili i fizički obračunati, javlja Nova.rs.

Zastupnici su prvo uzvikivali “izdaja, izdaja”, “Kosovo je srce Srbije”, a potom i došli do mjesta na kojem je sjedio Vučić.

U dvoranu je zatim ušlo i skupštinsko osiguranje. Vučić je, naime, izgubio živce nakon istupa nekih opozicijskih zastupnika.

“Vi ste Kosovo dali, a mi ga branimo. Lažljivci jedni! Budući da ste već predali Kosovo i Metohiju, ja ću vam objasniti kako ćemo izliječiti Kosovo i Metohiju.

Narod treba vidjeti ovo vaše huligansko ponašanje… Više puta ste počinili najveću izdaju i pri tome ostajete”, rekao je Vučić.

Uzavrela atmosfera dovela je do toga da su praktički svi zastupnici ustali sa svojih mjesta i krenuli prema Vučiću.

On se osvrnuo na incidente koji su se dogodili u Skupštini i tučnjavu koja je izbila pitavši Vojislava Mihailovića iz POKS-a je li ga htio tući.

“Jesi me ti, Vojo, to htio tući? Valjda su mislili da će nekog uplašiti. Vas trojica ste me htjeli istući. Sram vas bilo!” rekao je Vučić.