VIDEO: “KAO U SNU” – Tony Cetinski s novim albumom 14. travnja!

cetinski

Fanovi svih generacija s nestrpljenjem iščekuju 14. travnja. Svjetla dana, tada će ugledati jedan od najiščekivanijih nosača zvuka u cijeloj regiji, novi album Tonyja Cetinskog u izdanju Hit Recordsa, nazvan po istoimenoj aktualnoj pjesmi ‘Kao u snu’, koja je u kratkom roku osvojila srca svih poklonika.

Upravo ovim albumom, na jedan od najljepših mogućih načina, opisati će se dvadesetsedam godina duga karijera, jednog od najuspješnijih regionalnih glazbenika.

Izlazak albuma savršeno se uklopio i u drugi rođendan Magente 1, koji će Hrvatski Telekom ove godine proslaviti, velikim besplatnim koncertom Tonyja Cetinskog na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, 14.04. od 20:00 sati.

Zagrebački nastup, kao i cijeli album, donose novi zvuk, koji Tony već dugo promovira na svojim koncertima, a koji su fanovi odlično prihvatili, ocijenivši kako nikada nije bolje zvučao. Svi koji nabave svoj primjerak album ‘Kao u snu’, sami se mogu uvjeriti u čarobnu rapsodiju zvuka Tonyja Cetinskog.

Iznenađenjima tu nije kraj, s obzirom će na koncertu Tony ugostiti i mlade zvijezde Davida Temelkova, Juru Brkljača i Marka Kutlića, kojima i na taj način pruža nesebičnu podršku na njihovom glazbenom putu. Da će koncert 14.04., biti prava glazbena poslastica, svjedoči i činjenica da će Tony na njemu nastupiti u društvu deset atraktivnih gudačica.

Magenta 1, jedinstvena je kombinacija pogodnosti, koja objedinjuje internetske, mobilne i TV usluge Hrvatskog Telekoma, ali i svim zagrepčanima i njihovim gostima.
Svi oni koji neće imati prilike 14.04. biti na Trgu bana Josipa Jelačića, na koncertu Tonija Cetinskog, ne moraju brinuti, da će isti propustiti, s obzirom da će imati prilike gledati stream putem MAXtv-a, MAXtv To Go, tportala, te Facebook i YouTube kanala Hrvatskog Telekoma.

Nakon zagrebačkog koncerta, promocija albuma ‘Kao u snu’ nastavlja se koncertima u Beogradu, 26. i 27.04. u Sava centru.