VIDEO: KAKO KADROVIRA HDZ – Razgovor ministra Beroša i Zadravec, koja bi u fotelju ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice

Ministar zdravstva Vili Beroš i zamjenica ravnatelja bolnice Sestre milosrdnice u Zagrebu osvanuli su na YouTube kanalu Spectator gdje je objavljen tonski zapis njihovog razgovora.

Razgovor je objavljen pod naslovom “Kako kadrovira HDZ” a po razgovoru se može zaključiti kako je nastao prije nekoliko m jeseci jer se spominju izbori za Sabor.

Zadravec i Beroš razgovaraju o natječaju za ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice.

Podsjećamo kako je Zadravec bila medijski eksponirana zbog navodnog obračuna s kolegicom, ali je Upravno vijeće bolnice konstatiralo kako nije kriva za incident.

Na izborima 2016. bila je na listi u prvoj izbornoj jedinici koju je nosio Andrej Plenković, a u medijima se spominjala i kao pretendentica na funkciju ministrice zdravstva.

Na natječaj za ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice Dijana Zadravec se i prijavila, a u razgovoru s Berošem prosvjeduje u tvrdi kako će njezin oponent Mario Zovak opet postati šef bolnice, te da će ga ministar Beroš potvrditi.

Podsjećamo kako je natječaj poništen 8. lipnja jer niti jedan kandidat na Upravnom vijeću nije dobio dovoljan broj glasova.

Kako se vodio razgovor i je li bilo i kakvih prijetnji, uvjerite se sami.

Komentiraj