VIDEO: KAD ZBOG ĐENKE SUZE KRENU – Duet je Viktorije Kulišić Đenke i Nenada Vetme

“Kad za Đenku suze krenu” pjesma je koju su Viktorija Kulišić Đenka i Nenad Vetma izveli na festivalu “Zlatne žice Slavonije”. Tekst je napisao Alen Dešić, a glazbu i aranžman potpisuje Ante Toni Lasan. 

Lijepa priča iz festivalske Požege nastavlja se i u videospotu pod palicom Produkcije Nova. Požega je mjesto gdje je sve snimljeno, a u pozadini su bili i TS “Paori” koji su dali poseban ugođaj pjesmi.

Viktorija Kulišić Đenka nedavno je predstavila album “Žena koja bira” koji sadrži 20 pjesama koje je prikupila kroz godine gostovanja na svim popularnim festivalima tamburaške glazbe. Promocija albuma održana je na festivalu “Zlatne žice Slavonije” početkom rujna.

Nenad Vetma trenutno radi na novom albumu koji je najavio pjesmom “Anđel moj si ti”. Ovaj poznati splitski pjevač s preko trideset godina karijere mnoge je iznenadio s još jednim svojim talentom. Prošle godine u Splitu je upriličena i njegova prva izložba slika koja je iznenadila i oduševila mnoge. Iako se u slikarstvu stilski još pronalazi, u glazbi je ostao vjeran zabavnoj glazbi.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!