VIDEO: KAD ZAPJEVA MOST – Blagdansko ozračje uz “Sretan Božić svima”

Foto: Dubravka Strejček Knežević
Foto: Dubravka Strejček Knežević

Posljednji mjesec, godine na izmaku, već smo napola ispratili, a svuda oko nas vlada potpuno blagdansko ozračje.

Da bi ugođaj bio još bogatiji, iz dana u dan uživamo u prekrasnim božićnim pjesmama. Ovih dana, radijskim eterom zaploviti će, upravo takvog karaktera, jedna nova skladba naziva ‘Sretan Božić svima’.

Ipak, ova božićna priča, razlikuje se malo od ostalih. Ovoga puta nije u pitanju jedan izvođač, kao ni grupa, već nekoliko vrhunskih glazbenika, predvođena iznimnim Leom.

‘Emir Kulenović okupio je odličnu ekipu, koja je i inače dio mjuzikla ‘Most’, na kojem se marljivo radi. Slavica Lončar, napisala je prekrasan tekst, a Emir ga je uglazbio, na aranžman Aleksandra Valenčića. Video spot snimljen je u Rijeci, a upravo kroz njega je prikazana ova pjesma, koja nosi jednu toplu priču.

Zajedno smo se svi ugodno družili, a svatko je na svoj poseban način pridonio nastanku ove pjesme. Na ovaj način željeli smo čestitati nadolazeće blagdane svima, ali i poželjeti sve najbolje.’, istaknuo je Leo

Došlo je i vrijeme da otkrijemo, koja vrhunska imena se kriju iza imena Most, a to su upravo Leo, Antonela Mallis, Branko Fućak, Jozefina Jurišić, Vivien Galletta, Voljen Grbac, te Laura i Sandra Valenčić.

Vjerujemo kako nećete propustiti priliku u predblagdansko vrijeme uživati u jedinstvenom spoju odličnih glazbenika, koji su svoje vokale spojili zajedno u priču pod nazivom ‘Sretan Božić svima’.

Autor glazbe: Emir Kulenović
Autor teksta: Slavica Lončar
Autor aranžmana: Aleksandar Valenčić
Glazbeni producent: Aleksandar Valenčić
Tonski snimatelj: Aleksandar Valenčić

Redatelj: Medvid Produkcija
Foto: Dubravka Strejček Knežević

Komentiraj