VIDEO: JOŠ MI FALIŠ TI – Moja posebno draga balada, kaže Ivan Zak

‘Još mi fališ ti’ nova je emotivna balada iz glazbenog pera Ivana Zaka. Svi koji su slušali pjesmu i pogledali spot, slažu se kako se radi o jednoj od ponajljepših skladbi s novog albuma ‘Milion’.

Istodobno, kroz spot koji je Ivan realizirao pod vlastitom produkcijskom etiketom IZ Videos, sniman u Livnu, Livanjskom polju te na području Crne Mlake kod Jastrebarskog, najlakše će te se uživjeti u novu pjesmu.

‘Još jedna od mojih balada, koje podsjećaju na prijašnje, a istovremeno i drugačija. Izdvaja se po modernijem zvuku. Nastala je tik prije izdavanja albuma ‘Milion’ na kojem se i nalazi. Posebno mi je draga, jer je nastala u jednom trenutku, točnije u četiri minute. U ovoj pjesmi nisam podlijegao glazbenim trendovima.

Spot je sniman u mojoj produkciji IZ Videos. Ovo je peti spot, imamo velike planove, što se tiče glazbe i videa, unutar IZ produkcijske kuće.’, istaknuo je Ivan Zak.

Kao što smo spomenuli ‘Još mi fališ ti’ stiže kao novi singl, s Ivanovog aktualnog albuma ‘Milion’ u izdanju Hit Recordsa. Uz istoimenu pjesmu za koju je nagrađen Cesaricom za ‘Internet hit godine’, na albumu se nalaze već provjereni hitovi ‘Sama’, ‘Za ljubav rođeni’, ‘Idu dani’, ‘Da si tu’, ‘Sve si moje’, ‘Meni se s tobom’.

Riječ je o četvrtom studijskom albumu, s petnaest pjesama, našeg ponajboljeg glazbenika i kantautora, te jednog od najtraženijih izvođača.

‘Milion’ je ujedno odraz svih glazbenih težnji Ivana Zaka, ponikao iz njegove kreativne ‘oaze’, studia La Bamba, te vlastite etikete IZ Produkcija i IZ Videos. On je i odraz njegovog stalnog slušanja želja publike, koja je, kako sam uvijek ističe, najbolji pokazatelj i najdraža nagrada.

Novi album Ivana Zaka ‘Milion’, u izdanju Hit Recordsa, potražite online putem web shopa hitmusicbox.com http://www.hitmusicbox.com/albumi-detalji-8753, u svim prodavaonicama dm-a i prodavaonicama nosača zvuka, a možete ga slušati na:
Deezer – https://www.deezer.com/en/album/123747202
iTunes – https://music.apple.com/us/album/milion/1492308213

 

Foto: Matea Smolčić Senčar