VIDEO: JOŠ JEDNA “LOLA” – Ovaj put ona Đanija Stipanićeva

Pjesmom “Lola” Đani Stipaničev nastavlja promovirati svoj aktualni album “Nostalgija”. Veliki hit grupe Pro arte koji je napisao jedan od naših najvećih skladatelja, Đorđe Novković, dobio je svoju novu verziju. Đanijeva upečatljiva interpretacija i odličan aranžman Gorana Kovačića privući će sigurno i neke mlađe generacije.

“Ovu pjesmu kao i ostale s albuma su odabrali moji prijatelji. Naravno, bilo je tu i drugih pjesama grupe Pro arte, ali ova mi je baš nekako razigrana, vesela i ne možeš je ne primijetiti u radijskom eteru tako da mi je drago da će i u ovoj verziji ponovo zaživjeti”, rekao je Đani Stipaničev.

Razigrana pjesma tražila je sličnu atmosferu spota koji redateljski potpisuje Ivan Bišćan i u kojem glume Đanijeve kolege glumci Fabijan Pavao Medvešek i Dajana Čuljak.

“Ideja za spot je nastala spontano, opet u mom kućnom kafiću ‘Bono’ jer je njegov vlasnik ujedno i vlasnik nekad omiljenog automobila Spaček. Sama atmosfera pjesme je nekako proljetna pa sam čekao baš ovo vrijeme za Lolu. Evergreeni i oldtimeri idu jedni uz druge, a šareni Spaček savršeno se uklopio u ovaj spot”, dodao je Đani.

Album “Nostalgija” objavljen je početkom kolovoza i službeno je predstavljen u Šibeniku upravo ispred kafića u kojem je došlo do ideje i odabira pjesama za album. Da je svih deset pjesama pun pogodak pokazali su i glasači Porina koji su ovaj album nominirali među tri najbolja albuma zabavne glazbe, a hoće li Đani Stipaničev i producent albuma Goran Kovačić dobiti kristalnu statuu Porina, znat ćemo 28. travnja na svečanoj dodjeli.

Publika će također doći na svoje jer je u pripremi veliki koncert krajem studenog u Lisinskom kad će se ove pjesme, kao i ostale u dugogodišnjoj karijeri, slušati u vrhunskoj interpretaciji jednog od naših najboljih tenora.

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!