VIDEO: IZAZOVNA KIM VERSON – Promijenila imidž za novi singl “5 do 7”

Glazbenica nesvakidašnjeg vokala Kim Verson drastično je promijenila svoj imidž na što ju je ponukalo snimanje videospota za najnoviji singl „5 do 7“ koji izvodi s Radiofonikom.

Prepustila se vještim rukama omiljenog frizera domaćih estradnjaka Ivana Pervana i odrezala svoju kosu. Uz glamuroznu šminku Nikoline Zaninović, promjeni su pridonijeli i senzualni odjevni komadi modnog brenda Duchess koje je odlično stlizirao kreator Antun Tin Brišar. Zreliji izgled idealno odgovara snažnoj pjesmi eminentnog autora Predraga Martinjaka koji ne krije da ga je Kimin glas oduševio na prvu, još prije 10 godina kada ju je čuo u glazbenom TV showu u kojem je nadmoćno pobijedila. Slučajan susret na jednom festivalu potaknuo ih je na suradnju koja je rezultirala pjesmom „5 do 7“, u čijem će se tekstu naći svatko tko je u ljubavnom odnosu bio onaj koji voli više.

„Pjesma 5 do 7 stilski i vokalno mi je super legla. Sviđa mi je što je cool i sa stavom, a nova suradnja nosi novu energiju koja će vjerujem doprijeti do publike. Oduševljena sam novim stylingom za koji dobivam stvarno puno komplimenata. Želja je bila postići promjenu uz efektnost, razigranost, ali i profinjenost i u tome smo uspjeli“, komentira vizualne i glazbene promjene dobro raspoložena Kim.

Snimanje videospota u režiji Izoom produkcije trajalo je do dugo u noć, ali umor nije bio opcija za brojnu ekipu predvođenu energičnom Kim čija buntovna priroda dolazi do punog izražaja kada u ruke uzme svoju gitaru.

Vrijeme karantene Kim je iskoristila za pisanje novih pjesama, a jako se veseli ljetu i svirkama sa svojim bendom koji zvuči uistinu sjajno, u što se zagrebačka publika može uvjeriti svake subote u kultnom Johannu Francku gdje, uz autorske hitove „Nevidljivo blago“, „Ponovo rođena“, „Čista ljubav“ i druge, izvodi covere svjetskih hitova, ali i aktualni singl „5 do 7“. Sve novosti o koncertnim aktivnostima pratite na Kiminim društvenim mrežama.

Komentiraj