VIDEO: IVAN VILIBOR SINČIĆ – Hrvatskoj ne treba odbor za budućnost – naš je amandman odbijen

Podijelite članak

ivan vilibor sinčić

Naš prijedlog za osnivanje Odbora za budućnost nije prošao, objavio je Živi zid na svojim stranicama, a prenio na Facebooku čelnik stranke Ivan Vilibor Sinčić.

“To je jedan odbor koji Hrvatskom saboru fali, fali hrvatskoj politici. On je napravljen po uzoru na finski parlament, po odborima kakve ima Singapur”, rekao je predsjednik Živog Zida Ivan Vilibor Sinčić.

“On se bavi konstantnim prilagođavanjem i analizom raznih svjetskih trendova. U politici, u poljoprivredi, u znanosti, tehnologiji kao što je galopirajući razvoj obnovljivih izvora energije, kao što je automatizacija, kao što su pitanja temeljnog dohotka.

Sve ono o čemu je svijest u hrvatskom narodu, u hrvatskoj politici niska.

Smatram da je to nešto što je prijeko potrebno i hrvatskim zastupnicima da ulovimo trend sa svijetom, a ne da budemo negdje na zapećku.”

MOŽE VAS ZANIMATI:

PERNAR O POLITIČKOJ KOREKTNOSTI: Vas 190 tisuća fanova je tu jer sam nekorektan – jer ne virim kreatorima iz stražnjice – pročitajte OVDJE.

BUNJAC I ŽIVI ZID: GMO nikad! – HDZ i SDP opet glasali zajedno, ta kohabitacija najveća je tragedija našeg društva – pročitajte OVDJE.

Komentiraj