VIDEO: IVAN PERNAR – Trebate reći narodu – ova Vlada i ovaj Sabor su vas otpisali!

Ivan Pernar (Foto: Facebook)
Ivan Pernar (Foto: Facebook)

Dame i gospodo treba reći hrvatskom narodu, ova Vlada i ovaj Sabor vas je otpisao bez obzira gdje živjeli, vi ste osuđeni na nestanak s ovih prostora, rekao je u današnjoj raspravi Ivan Pernar, saborski zastupnik Živog zida.

Govoreći i sporazumu sa Švicarskom o doniranju sredstava Pernar je rekao da je to namjera da se smanje ekonomske nejednakosti sa ciljem smanjena broja imigranta u Švicarsku.

“Osnovni razlog što Hrvatska i Švicarska imaju nejednakost je bankarski sustav koji je baziran na kamatama. Švicarska banka posuđuje novac bankama bez kamata ili uz 0,2 posto, a naša središnja banka posuđuje bankama novac uz 3,5 posto kamata. Ovaj program se ne bavi uzrokom problema. Hrvatska godišnje milijune kuna donira Vukovaru da ih potroši. No, ljudi ipak odlaze iz Vukovara a on propada. Znači, problem nije dotacija iznosa. Uzrok je promašena i propala monetarna politika. To su palijativne mjere, a kroz program se mažu ljudima oči. Svakim danom socijalne razlike su veće. Broj stanovnika se smanjuje a dug raste,” kazao je Pernar.

“Ovo je demografska spirala smrti!”, njegova je poruka.

Kazao je da bi hrvatska Vlada trebala pogledati kako funkcionira Švicarska. Umjesto toga mi smo postali dužnici u švicarskim francima na kojima su banke ostvarile milijardu kuna dobiti, dodao je Pernar.

“Treba pogledati kako proračun slaže švicarska vlada a kako ga slaže ministar Marić. Nama ne treba pomoć Švicarske nego trebamo prestati uništavati vlastitu zemlju. Jel itko razmišlja da mi više dajemo EU nego ona nama,” upitao je Pernar.

VIDEO: STANKOVIĆ TUŽI PERNARA – Pogledajte što je poručio Pernar njemu i svojim prijateljima – pogledajte OVDJE.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/pernari/videos/1755201571472285/” bottom=”30″]