VIDEO: IVAN PERNAR: NA HRT-U OVO NEĆETE VIDJETI – Zašto se gine u Iraku i Siriji, zašto ginu i građani BiH?!

ivan pernar

Uz napomenu “ovaj video nikada nećete vidjeti na HRT-u”, Ivan Pernar, zastupnik Živog zida, se još jednom upustio u kritiku vodećih hrvatskih medija, koji po njemu cenzuriraju mnoge stvari, pa tako i neke činjenice o ratu u Siriji i Iraku, gdje su, ističe, izginuli i mnogi građani Bosne i Hercegovine.

U svojoj objavi na Facebooku Pernar objašnjava:

[ovaj video nikada nećete vidjeti na HRT-u]
Kada je krenuo rat u Siriji uz nespornu pomoć Amerike, Saudijske Arabije i Izraela, tada su mnogi muslimani bili zavedeni od strane svojih vjerskih vođa i uvjereni da im je vjerska dužnost otići u Siriju i Irak.

43 državljanina BiH su tamo i poginula. A zašto su se išli boriti baš u tamo?

Zato jer vjerski autoriteti iz Saudijske Arabije koji američkim dolarima šire svoj utjecaj u BiH ne osuđuju politiku države Izrael koja desetljećima tlači Palestince, a sada na šokantan način pokušava uzurpirati i džamiju Al Aksa u Jeruzalemu.

Suadijska Arabija, Katar, Ujedinjeni Arapski Emirati i Bahrein su redom saveznici Amerike i u njihovim zemljama se nalaze američke vojne baze. Ne očekujete valjda od američkih saveznika da putem svojih satelitskih kanala, te donacijama novca i oružja podupiru džihad protiv glavnog američkog saveznika Izraela?

Ne očekujete valjda da će jedan američki saveznik ustati protiv drugog?

Naravno da neće i koliko god to arapsko savezništvo s Amerikom i Izraelom zvučalo neshvatljivo, islamski vjerski autoriteti iz navedenih zemalja uporno pozivaju mlade iz cijelog svijeta, pa i naših prostora na odlazak u Siriju i Irak.

Ako vas zanima zašto, to nisu zločini Bašara Al Assada ili Iračke vlade. Razlog je u tome što Iračka i Sirijska vlada nisu dio tog nečastivog saveza, nisu sluge Amerike i nisu saveznici Izraela.

Zato moraju biti srušene, a na njihovo mjesto moraju doći američki vazali. Pozivam ovom prilikom mlade muslimane s naših prostora da se izbave iz mentalnog ropstva, i ne sudjeluju u projektu čiji je cilj sve samo ne stvarna sloboda i dobrobit muslimana.

Vjerujte mi da je meni više stalo do časti muslimana nego onima koji vas pozivaju na odlazak u Siriju i Irak.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/nablusbn7bak/videos/vb.1041986502595776/1193322657462159/?type=2&theater” bottom=”30″]