VIDEO: IVAN PERNAR – HDZ uvodi porez na nekretnine, umjesto da uzme od juda koji su opljačkali zemlju

ivan pernar

Saborski zastupnik Ivan Pernar iz Živog zida žestoko se danas obrušio na najavljeni porez na nekretnine i prozvao HDZ koji je stalno govorio protiv tog poreza, a sada ga baš oni uvode.

Pernar je o tom porezu govorio replicirajući HDZ-ovom Stevi Culeju koji je govorio o judama koji su izdali narod, podsjetivši ga da je i on sam dao potporu porezu na nekretnine.

U objavi na Facebooku Pernar kaže:

“Istina je gospodine Culej da uskoro dolazi porez na nekretnine, porez koji će uništiti hrvatski narod. Porez protiv kojeg ste vi i vaše kolege iz HDZ-a godinama govorili, protiv njega.

Sve argumente koje ste vi govorili tada protiv poreza na nekretnine, ja ih prihvaćam, ja se s njima slažem, međutim kao u onoj Orwellovoj životinjskoj farmi kad ste došli na vlast prva stvar u vašoj poreznoj reformi koju ste odlučili napraviti je uvesti porez na nekretnine, raskučiti hrvatski narod i na žalost upravo ste vi svojim glasom podržali uvođenje tog poreza.

Umjesto da se novac namakne od ovih juda koje ste spominjali, koji su opljačkali cijelu zemlju.

Nema štrika za toliko juda. Takva je situacija u našoj zemlji, takvo je stanje na žalost u našem društvu i društvo u kojem je toliko juda, ne da nema štrika, ima jedna jedina presuda, takvo društvo osuđeno je na samouništenje i na propast.”

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/pernari/videos/1817593328566442/” bottom=”30″]