VIDEO: IVAN PERNAR – Evo zašto je Plenković zadovoljan stanjem nacije

Podijelite članak
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Saborski zastupnik Živog zida, Ivan Pernar, odlučio je načiniti snimku kojom se obratio svojim fanovima i javnosti kako bi objasnio zadovoljstvo premijera Andreja Plenkovića stanjem nacije.

Plenković je u Saboru održao govor pun hvalospjeva o svim mogućim uspjesima vlade koju vodi, a nije dodirnuo čitav niz problema koji guraju građane u siromaštvo i neimaštinu, te na pokazatelje raznih istraživanja koja pokazuju da je Hrvatska na mnogim područjima dodirnula europsko dno.

Pernar kaže da je Plenković zadovoljan jer pod pojmom stanje nacije misli na stanje u HDZ-u. Znači, kaže Pernar, ako je HDZ-ovcima dobro, ako oni dobro žive, imaju dobre poslove, onda je i naciji općenito dobro.

Za njega je izraz nacija jednak izrazu stranka! Činjenica da mladi bježe iz zemlje, da beskućnici spavaju po tramvajima, da ljudi skupljaju boce i sve teže žive , da je zaposlenih sve manje, da zemlju potresa kriza, ili da kažemo nastavak negativnih trendova, njega uopće ne zanima – ocjenjuje Pernar govor Plenkovića u Saboru.

No, bolje da vam ne prepričavamo, da sami poslušate.

Komentiraj