VIDEO: ISPRIKA ZORANA ŠPRAJCA – O volu, volovima, Škori i HDZ-u koji nije nikoga častio

Autor i voditelj popularne emisije RTL Direkt Zoran Šprajc nastavio je priču o volu i volovima, te se i ispričao gledateljima oko toga tko je platio vola kojim su se častili HDZ-ovci.

Šprajc u emisiji RTL Direkt kaže: “Naime, u prikazu vola kojim je Miroslav Škoro prošlog vikenda počastio svoju Drugu izbornu jedinicu rečeno je da je to bio 250 kilograma manji tj. lakši vol nego što su birače u zagrebačkoj Dubravi prije 30 godina počastili Franjo Tuđman i HDZ.

Time se sugeriralo kako su Tuđman i SK-HDZ prema biračima nekad bili šire ruke nego danas Miroslav Škoro i Domovinski okret”.

“Međutim, javili su nam se naši gledatelji iz Dubrave i objasnili da tog vola otprije 30 godina nisu ni platili ni častili ni Tuđman ni HDZ nego su ga ispekli i narod počastili njihovi birači, zagrebački Janjevci.

I da budem iskren, ne znam ni otkud mi ideja da je HDZ ikad ikoga ičim počastio, 30 godina uglavnom smo mi njih častili.

U tom smislu, premda je Miroslav Škoro častio manjim volom, ipak je za razliku od HDZ-a čovjek častio, ali zna se tko će na kraju platiti i tog vola”, kazao je Šprajc.

SNIMKU MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Komentiraj