VIDEO: ISPOVIJED OCA – Moja je kći imala 14 kad su je silovali i snimku objavili, pa si je oduzela život

Carolina Picchio


Sudbina Tiziane Cantone, 31-godišnje Talijanke, koja si je oduzela život nakon što je njen intimni video objavljen na društvenim mrežama, podigla je na noge Italiju.

A potom se oglasio i čovjek čija je kći na žalost doživjela sličnu sudbinu. Ona je  14-godišnja Carolina Picchio.

Počinila je samoubojstvo u siječnju 2013. godine kad je doznala da je snimka seksualnog zlostavljanja u kojem je bila žrtva završila na Facebooku.

Njezin otac Paolo Picchio priča:

“Ja sam otac Caroline, one krasne djevojke koja nedostaje i meni i cijelom svijetu od one strašne noći u siječnju 2013. godine. Imala je samo 14 godina, a ubila se jer su je seksualno zlostavljali mladići nešto malo stariji od nje. Sve su to snimili i potom objavili na internetu. Sjećam se te noći. Otišao sam po njua ujutro mi je rekla da se uopće ne sjeća što je radila prošle večeri.

Moja mala zvjezdica nije bila svjesna ničega. Nakon nekoliko dana na žalost je doznala. Bacila se s balkona nakon što je vidjela 2600 ‘lajkova’, uvrede i vulgarnosti što je po njoj ispovraćao anonimni svijet s mreže.

Ali, volio bih da razgovaramo o onima koji su odgovorni. Oduzeli su joj svijest i malo se zabavili. Tko zna, možda je to njima izgledalo sasvim normalno.

I danas se još, nakon njihovih priznanja, pitam – jesu li doista bili svjesni podlosti onoga što rade? Izražena spoznaja nije uvijek stvarna. Zato već mjesecima inzistiram da pokažu duboko kajanje, kao što su to i rekli na sudu.

Dobili su uvjetne kazne umjesto zatvorskih. U redu. Ako su procesuirali vlastitu krivnju, bilo bi dobro da to podijele s mladima u školama. Kada bih čuo da iskreno govore o zlu što su ga učinili bio bih siguran da su to doista i shvatili.

Kada na ovako tragičan način izgubiš kći trebaš pronaći motiv da svako jutro ustaješ iz kreveta. Ja tri mjeseca nisam imao snage ni otvarati oči. Nakon toga sam si rekao da Carolina ne smije ostati samo jedna crtica u crnoj kronici, na koju se zaboravlja nakon čitanja. Zato danas živim za sve Caroline koje ne poznajem i koje se, na žalost, i u ovom trenutku nalaze s druge strane interneta.