VIDEO: INCIDENT – Majice “HDZ lopovi” Pernar nosi svuda – u Puli prijete uhićenjem mladićima

Na prosvjedu “Pravda”, koji se održava diljem zemlje, organiziranom zbog slučaja grupnog silovanja djevojčice u Zadru, policiji se u Puli nije svidjelo što dvojica mladića nose majice “HDZ lopovi. Lopine!”

Kako javlja Regional Express, policija je čak i najavila uhićenje dvojice mladića.

Uzeli su im podatke i čekaju što će dalje biti.

Portal navodi i kako su se pojavili i neki provokatori koji cijeli skup vrijeđaju i nazivaju “skupinom Jugoslavena”.

Zanimljivo da Ivan Pernar, saborski zastupnik, uredno nosi tu majicu diljem Hrvatske, kao i u Saboru i da ga nitko ne zapisuje, a niti ne uhićuje.

Osim toga Pernar i dijeli takve majice na trgovima gradova u Hrvatskoj, i to javno.

O svemu se na kraju oglasila i policvija priopćenjem:

“Policijski službenici su danas oko 11.20 sati, prije početka prosvjeda na Trgu Portarata u Puli, pristupili dvojici muškaraca u cilju provjere i utvrđivanja identiteta iz sigurnosnih razloga, odnosno preveniranja eventualnih protupravnih ponašanja.

Osobe su počele negodovati te je tada pozvana još jedna policijska ophodnja kako bi se izbjegli eventualni incidenti. Dolaskom druge ophodnje, utvrđen je identitet osoba, i to na način da je identitet jednog muškarca utvrđen uvidom u osobnu iskaznicu, dok je provjera identiteta drugog muškarca provedena na temelju iskaza osobe koja je bila s njim u društvu te je time policijsko postupanje završilo”, stoji u priopćenju policije.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/RadioRojcPula/videos/vb.724685827660320/486527828871667/?type=2&theater” bottom=”30″]