VIDEO: IMA BOLJIH – Pjesma kojom su Beta Sudar i Roko Vušković oduševili publiku Aurea festa

Pjesma „Ima boljih“ autora Predraga Martinjaka bila je dovoljno jak motiv mladim glazbenicima Beti Sudar i Roku Vuškoviću da snime svoj prvi duet koji su uživo izveli prošloga petka na Aurea festu u Požegi.

Snažna pop pjesma zanimljivog teksta svidjela im se na prvu, a probno je snimanje pokazalo da im se vokali odlično slažu. Za pjesmu su snimili dojmljiv videospot nadahnut country estetikom u režiji Izoom produkcije na fascinantnom Cowboy Ranchu nadomak Zagreba gdje su ih oduševili predivni konji s kojima su snimali romantične scene šetnje udvoje.

“I Beti i meni ovo je prvi duet i sretan sam što smo dobili priliku snimiti ovako dobru pjesmu. Družimo se i privatno pa će nam vrijeme provedeno u promociji pjesme poslužiti za dobru zezanciju. Nastup na Aurea festu je pokazao da smo dobar glazbeni spoj.”, kaže svestrani kantautor Roko, akademski obrazovani saksofonist koji svira i gitaru, a predaje na Glazbenoj katedri Učiteljskog fakulteta.

“Iako sam iz Slavonije, ovo mi je bio prvi susret s konjima i trebalo mi je neko vrijeme da se opustim uz te divne, ali i zastrašujuće velike životinje, no brzo smo se sprijateljili. Jako sam ponosna na ovaj duet s Rokom, tekst pjesme me kupio na prvu i nadam se da će publika zavoljeti ‘Ima boljih'”, rekla je Beta o prvom duetu i prvoj suradnji s Rokom.