VIDEO: I TO JE HRVATSKA – “Jesi ti otporan na metak, sine?” – Penavin savjetnik prijetio članu Živog zida

Prava filmska scena kao iz nekog krimića odigrala se na ulici u Vukovaru, kad je Tomislav Josić, savjetnik za branitelje HDZ-ovog gradonačelnika Ivana Penave, sreo Pavla Josića, koordinatoru Živog zida Vukovarsko-srijemske županije i donedavnog vijećnika u Gradskom vijeću Grada Vukovara.

Pavao Josić poznat je po tome što je bio ustrajan u ispitivanju raznih nepravilnosti u gradu, a kada je riječ o Tomislavu Josiću svojevremeno je od Grada Vukovara zatražio izvješće o dnevnicama, putnim nalozima i naknadama koje su mu navodno isplaćene od početka obnašanja dužnosti do danas.

Tomislav Josić je prišao Pavlu Josiću i rekao mu: “Misliš li da si otporan na metak, sine? Pazi što radiš!”.

Nije mu to bilo dosta, pa kada je vidio da ga je snimala supruga Pavla josića, pokušao je na nju nasrnuti uz vulgaran riječnik.

“Ti si sad snimila ovo? Pi**a ti materina bezobrazna…”

Snimka je objavljena na Facebooku Živog zida.

“Ekskluzivno. Istraživanje menadžerskih ugovora i privilegija u Vukovaru naišlo na reakciju savjetnika HDZ-ovog gradonačelnika, Tomislava Josića: psovanje, primitivizam i prijetnje smrću koordinatoru Živog zida Vukovarsko-srijemske županije i vijećnika u Gradskom vijeću Grada Vukovara“, navodi se u objavi Živog zida.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/zivizidd/videos/542303849664107/” bottom=”30″]

Ivan Vilibor Sinčić, ćelnik Živog zida je o cijelom slučaju na Facebooku napisao:

“Samo jedan od razloga zašto je HDZ-ov kromanjonac danas nasrnuo na ženu i mom koordinatoru prijetio smrću. Ostale razloge pokazat i prokazat ćemo sutra na konferenciji za medije.”

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/ivsincic/photos/a.1540655359486981/2468412203377954/?type=3&theater” bottom=”30″]