VIDEO: HRVOJE ZEKANOVIĆ – Škorina suverenistička oporba protiv globalista Plenkovića i Milanovića

Andrejeva “prava mama” zove se Angela – otkrio je u Bujici na Z1 televiziji Hrvoje Zekanović, predsjednik Hrvatskih suverenista, koji su danas s Domovinskim pokretom Miroslava Škore, potpisali koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na parlamentarne izbore.

– Istu političku mamu ima i Davor Bernardić, a ona se preziva Merkel! Između dvije briselske stranke nama nikakve razlike u svim ključnim pitanjima, što su nam već dokazali zajedničkim stavom oko Istanbulske konvencije, Marakeškog sporazuma, pobačaja i protivljenjem elektroničkom i dopisnom glasovanju.

“Orbanu sada traže dlaku u jajetu i Plenković i Milanović, zato jer im smeta njegova suverenistička politika,” komentirao je Zekanović priču o famoznoj karti mađarskog premijera te dodao:

“S druge strane, nije im smetao Antonio Tajani, kada je iskazivao teritorijalne pretenzije prema hrvatskoj Istri i Dalmaciji, ne smeta im niti Vučić, čiju Srbiju nastoje pod svaku cijenu uvesti u Europsku uniju. Angela Merkel je i Vučićeva politička mama!

Za razliku od Orbana i Mađara, koji su pomagali Hrvatima u vrijeme velikosrpske agresije, Vučić je bio i ostao četnik, s neskrivenom apetitima prema hrvatskom teritoriju. Osim toga, Plenković u vlasti ima Pupovca, koji je glasnogovornik srbijanske politike u Zagrebu, a ne hrvatski političar.”

Bujica je objavila i ekskluzivni razgovor s hrvatskom europarlamentarkom Ružom Tomašić, koja je demantirala laži plasirane zadnjih dana u medije, po nalogu HDZ-ovog paraobavještajnog podzemlja, kojima se pod svaku cijenu, nastojao izminirati danas potpisani sporazum Hrvatskih suverenista i Domovinskog pokreta Miroslava Škore…Tzv. novinari pišu ono što im “gazde” kažu, a ja podržavom odluku predsjednika svoje stranke Marijana Pavličeka i savez sa Škorom – izjavila je Tomašić u javljanju s Korčule i naglasila: – Škorino ‘Sad ili nikada’ još uvijek stoji!

Ruža Tomašić nije isključila mogućnost da bude na Škorinoj koalicijskoj listi za Hrvatski sabor, a s Zekanovićem se složila da je vođa hrvatske oporbe danas dr. Miroslav Škoro, dok s druge strane, imamo duopol globalističkih i probriselskih stranaka SDP-a i HDZ-a.

Komentiraj