VIDEO: HRVATSKI SUVERENISTI – Upozoravali smo dugo na to kako Tomašević financira kampanju

Hrvatski suverenisti, zajedno s koalicijskim partnerima HKS-om, Hrastom, Neovisnima za Hrvatsku, Hrvatskom strankom prava i Generacijom obnove, u Gradu Zagrebu su prvi javno progovorili o izvorima iz kojih se financira političko djelovanje Tomislava Tomaševića i svih njegovih pravnih subjekata, “instituta” i raznoraznih udruga već dugi niz godina.

Kaže se to u njihovom priopćenju i nastavlja:

Predsjednik Generacije obnove, kandidat za Skupštinu Grada Zagreba i nositelj liste za Gradsku četvrt Stenjevec na svojoj Facebook stranici 2. svibnja objavio je video uradak u trajanju od desetak minuta, u kojem je razotkrio sve nelogičnosti i zablude oko Tomislava Tomaševića i njegovih politika, te ga usporedio s lubenicom.

Nastavkom kampanje pokušavali smo putem billboarda i online kampanje, dodatno informirati naše sugrađane o načinima financiranja i svim prijetnjama politika Tomislava Tomaševića i Možemo.

Uspjeh kampanje u Zagrebu je vidljiv, s obzirom na sve veći interes naših sugrađana, koji u sve većem broju izražavaju podršku Hrvatskim suverenistima u ustrajanju oko okupljanja svih suverenističkih i domoljubnih opcija u Gradu Zagrebu.

Ovim putem želimo se zahvaliti Domovinskom pokretu koji se danas aktivno uključio u našu kampanju i svojom kaznenom prijavom potvrdio naše stavove prema politikama Tomislava Tomaševića i Možemo.

Ipak, moramo izraziti žaljenje što, za razliku od nas i naših koalicijskih partnera, nisu prepoznali povijesni trenutak za zajednički izlazak u gradu svih Hrvata.