VIDEO: HIT PARNOG VALJKA – Ovako zvuči u izvedbi Bralića i klape Intrade

U Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji Tomislav Bralić i klapa Intrade obradili su kultnu baladu Parnog Valjka ‘Sve još miriše na nju’.

Dugogodišnja uspješna karijera je iza Tomislava Bralića i klape Intrade koja glazbeno djeluje od 1985. godine. Jedna je od naših najpopularnijih klapa, a dobila je i svoju monografiju ‘Popili intrade i opet su žedni’.

‘To je druga obitelj, smijeh i pisma’, opisuje ih u nekoliko riječi Bralić. Najavom novog albuma oduševio je brojne obožavatelje klapske pjesme.

‘Do ljeta će biti novi album, sve ćemo vam javiti na vrijeme, a za Splitski festival imamo iznenađenje’, rekao je ne otkrivajući detalje.

U narednim mjesecima očekuje ih niz nastupa.

‘Nakon dvije godine, prvi put idemo u Sloveniji u subotu, u Novo Mesto. Ljudi su se zaželjeli nas i baš nam je drago da ćemo poći. Bilo je nešto privatnih nastupa u Sloveniji, ali ovo je službeni naš nastup, prvi samostalni’, otkrio je glazbenik, a prisjetio se i urnebesnog razgovora koji je slučajno čuo uoči jednog njihovog koncerta na Braču.

‘Napravili smo tonsku probu i ja ogladnio. Otišao sam na dvije srdele i bevandu. Prolaze pored mene dva Bračanina i razgovaraju: ‘Tko pjeva?’, odgovara drugi: ‘Intrade’. ‘Je li se plaća ulaz?’, pita, ja slušam. ‘Je, 50 kuna’, kaže. ‘Čut će se oni i vanka”, ispričao je kroz smijeh Bralić.