VIDEO: HDZ ZNA – Potpise za svog kandidata u Zadru skupljaju u gradskim tvrtkama

Marko Vučetić, bivši saborski zastupnik i kandidat za zadarskog gradonačelnika, objavio je zanimljivu snimku koja govori kako HDZ skuplja potpise za svog kandidata aktualnog gradonačelnika Branka Dukića i to kod svojih uhljeba u gradu.

Vučetič na Facebooku piše:

“Ovo je primjer korupcije na razini upravljanja institucijom. Borba protiv korupcije, na razini grada, počinje izborom političara koji gradom upravljaju po načelu upravne znanosti, a ne po načelima koruptivne stranačke prakse. Vladanje ili upravljanje, to biramo na ovim lokalnim izborima”.

A uz snimku koju možete pogledati i poslušati stoji:

“Treći dan je prikupljanja potpisa, a zadarski HDZ još uvijek nije izašao pred ljude. Pitate se zašto? Evo i odgovora…

Danas sam dobio više informacija kako se na blagajnama nekih naših gradskih poduzeća nalaze potpisne liste za kandidate HDZ-a.

Dok naši vrijedni volonteri prikupljaju potpise u ovim nesretnim okolnostima, HDZ iskorištava gradska poduzeća, a njihovi direktori provode koordinaciju prikupljanja potpisa umjesto da se bave onim za što su plaćeni!

Ovaj video, koji je danas snimljen u Gradskom poduzeću Vodovod, najbolje prikazuje čime je okupiran direktor Matek i čemu Vodovod u Zadru služi!

Gadite mi se!