VIDEO: GRGUR VIŠIĆ PREDSTAVLJA – Ovako zvuči “Atomska bomba svjesnih razmjera”

Mladi kantautor Grgur Višić predstavlja novi singl i videospot, pjesmu znakovitog naziva “Atomska bomba svjesnih razmjera” kojom nastavlja svoju jedinstvenu glazbenu priču.

U tri minute pjeva o sebi, svijetu oko sebe te o prošlosti i budućnosti koje su isprepletene vječnim neslaganjem srca i uma. Pjeva o zaboravu, iako niti jedne jedine riječi spomena na zaborav nema. Pjeva o ljubavi, o svijesti, o tome kako previše razmišljanja dovodi do toga da se “raspuknemo”. “Atomska bomba svjesnih razmjera” najavljuje njegov debitantski album “Traženja”, koji u niskom startu čeka pravi trenutak izlaska u javnost.

Pjesma je snimljena u zagrebačkom PurpleCat studiju, autor teksta, glazbe i produkcije spota je Grgur, dok aranžman potpisuje glazbeni producent Damir Trkulja Šiljo. Spot je snimljen u Zagrebu na potezu prema Gornjem gradu, a kamerom je upravljao Zvonimir Višić. Sve u svemu, “Atomska bomba svjesnih razmjera” predstavlja spoj profesionalnizma, vlastitih ideja i uskog kruga ljudi koji progresivno razmišljaju.

Nova je pjesma nastavak prethodnog singla “Gentlemana Luzera” čime dobivamo uvod u priču koju Grgur pomalo gradi. “Pjesmu ‘Atomska bomba svjesnih razmjera’ napisao sam prije otprilike dvije godine jednog mirnog jutra u periodu života kada je život izgledao potpuno drukčije nego danas. Kroz stihove sam pokušao shvatiti ono duboko skriveno u podsvijesti, a da pojma nisam imao što uopće pokušavam. Ponekad je bolje samo pustiti i vjerovati da si na pravom putu”, zaključuje Grgur.