VIDEO: GORDAN MARAS – To sam ja, ali ne vidite jer je Jandroković zamračio Sabor!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

SDP-ov zastupnik Gordan Maras objavio je na Facebooku zanimljivu snimku iz Sabora na kojoj je u prvom dijelu u mraku, pa objašnjava i zašto.

“Sigurno se pitate zašto je oko mene mrak odgovor je vrlo jednostavan. Ja sam u Hrvatskom saboru, osam sati je i sedamnaest minuta, a odgovor je vrlo jednostavan – jer je Jandroković ugasio svjetla. HDZ je odlučio da ovaj tjedan, iz nekog čudnog razloga, meni potpuno neprihvatljivog sabor ne radi”, rekao je Maras iz mraka, pa je potom potražio svijetlo, te nastavio:

“HDZ i Jandroković su ugasili svjetlo u Hrvatskom saboru iz jednog vrlo jednostavnog razloga, a to je – vidite i sami, kakva se drama i kriza dešava. Ja sam siguran da su to napravili isključivo zato da ovaj tjedan nemamo rasprave oko toga da i Dalić i Ramljak imaju negativnu bilancu, odnosno da ono što rade u Agrokoru nije dobro. Vidimo da je danas i po pisanjima medija Ramljak podnio ostavku, a s druge strane vidimo da više ni HDZ-ovci ne vjeruju vladi, odnosno, daju ostavke na press konferencijama, a ministri se tome čude”.

Potom je i izravno rekao svoje mišljenje zašto Sabor ne radi: “HDZ nije htio raspravu ovaj tjedan i bez ikakvog razloga su zatvorili raspravu, ali vidite da neki zastupnici i dalje dolaze. Ja ću i dalje ovaj tjedan raditi, bez obzira na to što Sabor ne zasjeda i pokušat ću, na neki način održati političku aktivnost u Saboru….Mislim da ćemo ovaj tjedan svjedočiti dosta dramatičnim lomovima unutar vladajuće koalicije. U biti, ono što svi građani RH vide, mislim da ćete vidjeti i vi, a to je da ova vlada ne funkcionira”, poručio je među ostalim je Maras.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/gordan.maras/videos/1936609933046746/” bottom=”30″]