VIDEO: GLASNOVIĆ IMA “RECEPT” – Ja bih sve izdajnike prognao iz države, sudio im za veleizdaju i izdaju!

željko glasnović

General i nezavisni saborski zastupnik Željko Glasnović opet je u Saboru imao svoje trenutke u kojima je govorio o izdajnicima i veleizdajnicima za koje ima jednostavno rješenje – sudio bi im i prognao ih iz Hrvatske!

“Mjesecima upozoravam na ono što nam je potrebno da napravimo funkcionalnu državu”, rekao je Glasnović po izlasku za govornicu, nakon što je u ime kluba Nezavisni za Hrvatsku tražio stanku.

Rekao je kako nemamo pravnog sustava, nemamo integracije dijaspore…  “Govorim o analitici kao temelju svakakog plana nacionalne sigurnosti, a što se događa? … Kakve savjetnike imaju predsjednica, vlada i drugi…Blokiraju Facebook stranice koje spominju generala Slobodana Praljka… Tko blokira te stranice?”

Spominje tada i novinara Dragu Pilsela, nazivajući ga poltronom koji, kako kaže, krstari po Republici Srpskoj… a spominjao je i bivšeg predsjednika Stipu Mesića.

Rekao je među ostalim i kako je Hrvatska desetljećima izložena destabilizaciji od strane trojanskih konja, nevladinih udruga. “Sad će u Kanadi odlikovanje dobiti časnik koji je tvrdio da je desetak tisuća Srba pobijeno u Oluji”, rekao je Glasnović. Potom je naveo i da je izraelski parlament donio zakon koji kaže da “ili ste lojalni državi, ili nemate pravo na državljanstvo”.

“Ja bih sve izdajnike prognao iz države, sudio im za veleizdaju i izdaju!”, bila je njegova poruka na kraju.

Na snimci njegovo izlaganje možete pratiti od 27. minute.

Komentiraj