VIDEO: GENERAL SAČIĆ – Podržavam Škoru i stat ćemo na kraj onima koji su opljačkali i ponizili Hrvatsku

Ne daj Bože da nismo pobijedili u Domovinskom ratu, završili bi na nekom novom Bleiburgu i Križnim putevima, a naši bi egzekutori nosili ista obilježja, kakva su imali i 1945. godine – izjavio je u Bujici na Z1 televiziji, general Željko Sačić, član predsjedništva Hrvatskih suverenista.

On je u petak, zajedno s dr. Miroslavom Škorom, bio na polaganju vijenaca za bleiburške žrtve i žrtve Križnoga puta, na zagrebačkom Mirogoju.

Sačić je u emisiji objasnio razliku između Plenkovića i Milanovića, uz napomenu da je aktualni šef HDZ-a “najzaslužniji” za njegovu pobjedu na predsjedničkim izborima:

– Milanović je otvoreno, nekulturno, divljački i drsko uvrijedio heroje HOS-a, a Plenković je učinio isto, samo sa odgodom od nekoliko dana i uz potporu generala Miljavca, od kojeg sam otišao kada nije htio stati uz žrtve Vukovara!

Generale Miljavac, radi zdravlja hrvatske nacije i posebno, hrvatskih branitelja, odmah podnesite ostavku – p(r)ozvao je ratni načelnik Stožera Specijalne policije, trenutačnog šefa Generalskog zbora.

Nazvao me Stjepan Tuđman, oduševeljen je našim zajedništvom i rekao mi je da Miroslav Škoro i ja imamo punu potporu obitelji prvog hrvatskog predsjednika i našeg jedinog vrhovnika, dr. Franje Tuđmana – otkrio je Sačić u Bujici.

EKSKLUZIVNE IZJAVE ZA BUJICU DALI SU GENERALI GLASNOVIĆ I PRKAČIN, KOJI TAKOĐER PODRŽAVAJU MIROSLAVA ŠKORU…

General HOS-a Ante Prkačin rekao je da su s jedne strane Škoro i njegova ekipa, a s druge “čopor klošara”, dok je general HV-a i HVO-a Željko Glasnović govorio o podijeli na “rektalne alpiniste” i nacionalno svjesne, čestite i nepotkupljive domoljube.

Generali Sačić, Glasnović i Prkačin u Bujici su posebno iskazali potporu sarajevskim katolicima i svim Hrvatima u BiH, a naročito kardinalu Vinku Puljiću. One koji namjeravaju demonstrirati protiv Svete mise zadušnice za žrtve Bleiburga, general Prkačin posprdno je nazvao “jugobosanskim jaranima”…