VIDEO: FRANO PEHAR & TARAPANA – U pjesmi “Konobaru” otpjevali svoje ljubavne probleme

Nakon uspješnih singlova “Volim te živote” i “Nisam birao”, Frano Pehar & Tarapana imaju novu ljetnu pjesmu “Konobaru” kojom najavljuju drugi studijski album koji izlazi početkom lipnja.

Glazbu i tekst uz hitmejkera Dušana Bačića, prvi puta potpisuje i Frano Pehar. Aranžman je djelo Bojana Dragojevića iz Empire Studio Beograd.

“Konobaru” je pjesma s kojom se mnogi mogu poistovjetiti zbog onih izlazaka kad u sitne sate konobar kao najbolji prijatelj sluša životne i ljubavne probleme. To je ujedno bila i inspriracija za spot u produkciji već spomenutog Empire Studio Beograda.

Frano se kao glavni lik, uz časicu, ispovjeda konobaru za šankom kojeg je utjelovio Dušan Bačić. Kao u u ovoj pjesmi, naglasak uvijek stavljaju na iskrenu emociju prema svojim obožavateljima kojih iz pjesme u pjesmu ima sve više.

Frano i bend nezaustavljivi su već godinama, a iza sebe imaju studijski album “Ja sam na te ponosan” koje je ime dobio po hit duetu s Matom Bulićem. U narednom periodu očekuju ih brojni nastupi diljem Hrvatske i regije, a na Youtube broje preko 60 milijuna pregleda. Nastupit će i na najljepšoj ljetnoj pozornici gdje će se pjesmom “Konobaru” predstavit publici jubilarnog 15. CMC festivala u Vodicama.