VIDEO: EXTRA FM SLAVI 5. ROĐENDAN – Megakoncert Ace Lukasa, velike regionalne zvijezde u Areni Zagreb

Extra FM slavi peti rođendan uz megakoncert jedne od najvećih regionalnih zvijezda Ace Lukasa u Areni Zagreb 13. svibnja. Publiku tako uskoro očekuje „najveća i najbolja rođendanska proslava svih vremena na Balkanu“ kako je svoj budući koncert nazvao sam Lukas.

Gostujući na Extra FM-u, voditeljici Ivoni Ažić, popularni pjevač otkrio je i kako će na koncertu u Zagrebu premijerno izvesti pjesme koje se tek snimaju, najavio je novi duet te brojna glazbena i scenska iznenađenja.

„Hvala Extra FM-u na ovoj super ideji. Spreman sam za Arenu, bit će sjajno jer volim pjevati u Zagrebu i volim zagrebačku publiku jer je posebna. Pjevat ću koliko god budete htjeli, sve dok se ne isprazni zadnja stolica. Ja ću slaviti vaš rođendan kao da je moj. Spektakl osim za vaš, pripremam i za svoj rođendan, 11.3. kada će biti premijera moga filma“, poručio je Aca Lukas svojim fanovima.

Osim kroz film koji će prikazati više od dvadeset godina uspješne karijere, ali i detalje iz privatnog života, publika je Acu Lukasa imala priliku upoznati i kroz nedavno objavljenu  autobiografiju “Ovo sam ja”.

Pripreme za solistički koncert omiljenog pjevača su počele. Zahvaljući Extra FM-u, zagrebačka publika uskoro će ponovno imati priliku uživati u hitovima poput „Voliš li me“, Kafana na Balkanu“, „Nešto protiv bolova“ koji na You Tubeu imaju milijunske preglede.

Ulaznice za rođendanski spektakl Extra FM-a, već su u prodaji putem Entrio.hr:
https://www.entrio.hr/event/aca-lukas-arena-zagreb-13079