VIDEO: DRAMATIČNE SNIMKE – MUP Srbije objavio “lov” na monstruma

MUP Srbije objavio je nekoliko snimki potrage i uhićenja Uroša B. koji je u krvavom pohodu posijao smrt.

Objavljena je i snimka oružja koje su kod njega pronašli.Pretresom vikendice koju osumnjičeni koristi u mjestu Ševšin pronašla je policija karabin s optikom, pištolј, signalni pištolј, dva prigušivača, lovački nož i druge dijelove oružja, 164 metka različitog kalibra, 13 lovačkih patrona, 12 čahura, četiri signalna metka i 25 komada karabinske municije.

Prilikom pretresa kuće i pomoćnog objekta u naselјu Vinjište pronađene su četiri ručne bombe, više kutija municije za pištolj, više komada municije za pušku, okvir za pištolj, dva okvira najvjerojatnije za automatsku pušku, nosač za optiku te automatska puška bez tvorničkog broja.

Podsjetimo, Uroša B. se sumnjiči da je sinoć u selu Malo Orašje kod Smedereva vatrenim oružjem usmrtio pet osoba i šest ranio, a potom u selu Dubona kod Mladenovca usmrtio još tri osobe i osam ranio.

Potom je, kako se sumnja, zaustavio vozača taksija i prisilio ga da ga odveze do sela Vinjište kod Kragujevca, gdje ga je na koncu policija uhitila.

U opsežnoj akciji sudjelovalo je više od 600 policajaca, pripadnika Uprave kriminalističke policije, Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerije, Policijske brigade, Jedinice za osiguranje, prometne policije, Službe za specijalne istražne metode, Interventne jedinice 92, Helikopterske jedinice, Sektora za analitiku, telekomunikacijske i informacijske tehnologije, kao i područnih policijskih uprava u Beogradu, Smederevu i Kragujevcu.