VIDEO: DORIS DRAGOVIĆ – Zašto baš pjesma “Dva smo života” s grupom Viva

Doris Dragović u showu ‘Dobar dan, Dalmacijo’ na Radio Dalmaciji otkrila je što je privuklo pjesmi ‘Dva smo života’ u kojoj je udružila snage s grupom Viva, objasnila je zašto je temu te pjesme ‘teško obraditi’, a osvrnula se i na svoj rođendan.

‘Dva smo života’ emotivna je pjesma o neraskidivoj ljubavi majke i djeteta. Tekst je napisao Nenad Ninčević, a za glazbu su se pobrinuli članovi grupe Viva – Mario Salvador i Toni Rajnović, dok je sve to upakirao u aranžman Leo Škaro.

‘Činilo nam se da to i nije baš puno opjevana tema. Neno Ninčević se usudio. Teško je obradit tu temu, izabrati riječi i sve to skupa, a da te ne odvede u čistu patetiku, da ne ode u neku hiperemotivnost. Ne znam to objasniti jer sam i sama majka sinu, zato sam bila sretna kad je Neno ‘zakucao’ baš ovakav jedan tekst. Znala sam da se može ispjevati, a da nije plitki prikaz jedne ljubavi za koju svi znamo da postoji. To je Neno’, ispričala je Doris Dragović Ines Nosić i Gordanu Vasilju.

Otkrila im je i da uskoro izlazi njezina nova pjesma koju potpisuju Vjekoslava i Ivan Huljić.

‘Dovoljno smo se hrvali i tukli s tom pjesmom, mi nju i ona nas, tako da smo iskovali nešto lipo i uskoro će ugledati svjetlo dana’, najavila je glazbena diva koja je dan prije Uskrsa, proslavila 61. rođendan.

‘Sve je u znaku Velikog petka, Velike subote. Lipše je kad je rođendan iza Uskrsa jer je to vrijeme slavlja, a ovako prije je nekako malo drukčija tema, ali dobro. Bit će to normalno. Uvijek je tu obitelj, malo ćemo sjesti oko stola, i zaova koja kuha. S obzirom na to da kuha savršeno baš nas briga što će skuhati, sve je dobro’, zaključila je kroz smijeh pjevačica.

 

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!