VIDEO: DOK ZA LJUBAV SRCE PROSI – Kaže Ivan Puljić, interpretator duhovnih pjesama

Ivan Puljić svima je poznat interpretator duhovnih pjesama.

Bilo da ste sudjelovali na seminarima Vlč. Zlatka Sudca gdje ste ga mogli slušati uz njegovu gitaru, znate neke od pjesama kao što su Oči u oči, U tišini hrama, Samo nebo zna ili su vam pak poznati dueti koje je snimio s velikanima poput Olivera Dragojevića, Željka Bebeka, Thompsona i Maje Blagdan, u njegovim pjesmama uvijek ste mogli pronaći dušu, smiraj i iskrenu vjeru u Boga. Pjesma Dok za ljubav srce prosi najavna je pjesma s novog albuma Krila moja Kristu brode, za koji je Ivan napisao dvanaest novih, prelijepih duhovnih pjesama na stihove Brune Vučkovića, a sve pod aranžerskom i producentskom palicom Ivanovog dugogodišnjeg suradnika Branimira Mihaljevića.

Spot za pjesmu sniman je u režiji Sandre Mihaljević na području Zagreba i Jastrebarskog u prostorima crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije koja se nalazi u sklopu franjevačkog samostana u Jastrebarskom, a pojedini su kadrovi snimljeni ispred križa Nevinoj patnji hrvatskih žrtava svih ratova koji je rad Ivanovog velikog prijatelja Vlč. Zlatka Sudca. Spot i pjesma na slikovit način opisuju Ivanovu posvetu života Bogu i istinskim vrijednostima kroz riječi “…i doziva glase moje, u pjesmama hvale Bogu, pomiču se stope moje, dalje, više, hoću, mogu…”, te tako kroz snažnu poruku ne samo vjernicima, već svim ljudima dobre volje, daje misli koje nam svima u ovim trenucima itekako trebaju.

Novi album izlazi krajem tjedna, a Ivan je već dobio veliko priznanje za pjesmu Glasnik velikoga Kralja, koju su slušatelji radija Mir iz Međugorja proglasili pjesmom godine. Spomenutu pjesmu Ivan je snimio u suradnji s proslavljenim zborom Emanuel. Novi album Krila moja kristu brode uskoro će biti dostupan u svim boljim prodavaonicama CD-a te na streming platformama.

Komentiraj

Odgovori