VIDEO: DJEČAK SE ZALJUBIO – Petogodišnjak zaprosio medicinsku sestru

gideon

Jedan je vrlo samouvjeren petogodišnji dječak obolio od leukemije. Samo tri mjeseca nakon što mu je dijagnosticirana teška bolest, donio je životnu odluku i zaprosio svoju omiljenu medicinsku sestru.

Dječak je najprije upitao njezinu kolegicu je li Sara udana. Kada je dobio odgovor da nije, prionuo je poslu. Od roza i bijelih plastičnih cijevčica Gideon je napravio krug u obliku prstena, a perlu u obliku srca stavio u sredinu umjesto dragog kamena.

Majka ga je cijelo vrijeme pratila i kada je došao poseban dan, upitala je sina, kako će upitati Saru da se uda za njega. Sinčić joj je odgovorio da će kleknuti na jedno koljeno a onda je i pitati želi li…

Visoka crnokosa sestra Sara ga je preduhitrila. Raspoloženo ga je pitala hoće li biti zabave i plesa, a ljudi sa strane su malog Gideona ohrabrivali da to napravi. Spustio se na koljeno i otvorio ljubičastu kutiju s prstenom i zaprosio svoju medicinsku sestru. „ Naravno! Možeš biti moj bolnički muž!“ uskliknula je Sara. Snažno su se zagrlili, a Sara je svima oduševljeno plešući pokazivala svoj prsten.

Gideonova majka je ispričala za CBS News kako je Sara bila prva medicinska sestra koja je preuzela najveću brigu o njemu kada mu je prvi put dijagnosticirana leukemija i kada je proveo 11 dana u bolnici u San Diegu. Uplašenom dječaku, Sara je ispunjavala dane svojom zabavnom osobnošću.

Dječak se nada kako će u zajedničkoj budućnosti puno plesati, smijati se i igrati kockicama. (g. i.)

 

Komentiraj