VIDEO: DARKO RICHTER – U Zagrebu imamo lijevo ekstremističko leglo – da je 1945. oni bi me strijeljali

“Da je 1945. godina, lijevo ekstremističko leglo kakvo danas imamo u Zagrebu – sigurno bi me strijeljali”, rekao je gostujući na N1 televiziji dr. Darko Richter, nesuđeni ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak u Zagrebu.

Pogledajte šokantan nastup prim. dr. sc. Darka Richtera, uglednog pedijatra, alergologa i kliničkog imunologa, koji je morao odustati od toga da bude ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak, nakon što je na njega izvršen politički pritisak ekipe iz ‘Možemo’ i ekstremno lijevih medija!

BEZ CENZURE: Dr. Richter razotkrio kako nova zagrebačka vlast bira podobne, a ne sposobne i stručne!

Ovo je drugo političko skidanje njegove glave – prvi puta se našao na udaru SDP-a 2000. godine; žestoko se protivio pljački za vrijeme rata, nikada nije bio član HDZ-a i cijelo se vrijeme zalaže za lustraciju!

U BUJICI POGLEDAJTE: Što je dr. Richet rekao o Bori Nogalu, što o Tomaševiću, a što o lijevom ekstremističkom leglu, kako kaže, koje danas upravlja hrvatskim glavnim gradom…

U emisiji je emitirana snimka sa simpozija HPC-a, iz svibnja 2019. godine, iz koje se jasno vidi da je izjava pripisana dr. Darku Richteru – “Ne vjeruj Srbinu” – izvučena iz konteksta i nije njegova, nakon čega je uslijedila medijsko-politička hajka i prisiljen je na ostavku!

(OPŠIRNIJE USKORO…)

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!