VIDEO: ĐAPIĆ PROZIVA ŠKORU – Je li u SAD-u nastupao u klubovima ekstremne srpske emigracije?

”Nedopustivo je da Škoro izjednačava Tita s Pavelićem, jer prvi je bio jugoslavenski i komunistički političar i zločinac, a Pavelić je bio hrvatski političar i revolucionar, što ni jedan Hrvat ne smije zaboraviti”, rekao je Anto Đapić, čelnik stranke DESNO u emisiji “Budnica” Osječke televizije u razgovoru s Markom Ljubićem.

“Mene ne čudi Škoro, čudi me general Željko Glasnović, koji je formiran na desetotravanjskoj agendi, da to tolerira”, konstatirao je Đapić.

Ne čudi ga, kaže, ponašanje raznih Zekanovića, Ilčića, čak ni Hasanbegovića, ali Glasnović ne bi smio šutjeti o tome. “To će ga koštati na izborima”, rekao je Đapić.

Đapić je u emisiji uputio i javni poziv Miroslavu Škori:

“Pozivam Škoru da javno, ili prizna, ili opovrgne teške optužbe Krunislava Olujića izrečene u Budnici, da je tjekom 1989., 1990., a možda i 1991.godine nastupao po klubovima ekstremne srpske emigracije u SAD-u, jer je to daleko opasnija i teža optužba nego to je li pobjegao ili nije iz Hrvatske te kad se i zašto vraćao.

Možete li zamisliti Mitra Mirića ili Miroslava Ilića da nastupe u domu Ante Pavelića u Melburneu, a onda se kandidiraju u Srbiji!?”.

Komentiraj