VIDEO: DANIJELA MARTINOVIĆ – Usrećit ću pjesmom jednu važnu i dragu mi osobu

Danijela Martinović (50), naša pjevačica, na Instagramu je otkrila kako postoji jedna vrlo važna osoba u njezinom životu.

Netko će odmah pomisliti da je Danijela zaljubljena i da je našla sreću nakon što je završila 24 godine duga veza s Petrom Grašom.

Ali u snimci koju je objavila, Danijela otkriva da nije riječ o muškarcu, a zahvaljuje Ivani Husar kod koje je bila na satovima pjevanja.

“Kad postavim sebi uzvišeni cilj, mogu ostvariti i ono što se nisam usudila niti sanjati. “Di sole e d’azzurro” pjesma je koju voli moja prijateljica Flavia. Ona je Talijanka koja je naučila zavidan broj hrvatskih riječi, ali najdraže mi je kada mi kaže: ‘Prijatelja moja’.

Usrećiti nju za mene je viši cilj, moja Himalaja koja mi je donedavno izgledala nedostižno… ali popela sam se da joj mahnem pjesmom, a ona će znati sve. ‘Prijatelja’ moja volim te”, napisala je.

A Ivani je zahvalila riječima: “Hvala ti za svaki vrisak sreće zbog mene, s tobom učim i rastem, s tobom znam da je moguće, s tobom moja Duša pjeva… a to je najviše!”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!