VIDEO: DALMATINSKO SRCE – Dino Petrić spreman je za CMC festival u Vodicama

Pjesma “Dalmatinsko srce” novi je singl i spot Dina Petrića s kojom će se uživo predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu.

“Pjesma govori o tome da u životu uvijek ideš za jednom ljubavi i pratiš taj trag. U ovom slučaju to je glazba. Tako je jedno dalmatinsko srce išlo za svojom ljubavi i put ga je iz Dalmacija donio u veliki grad gdje ima jako puno istih takvih želja i taj veliki grad je jednostavno divlja rijeka u kojem moraš naučiti plivati inače će te progutati. I kad naučiš plivati opet se svejedno nalaziš u nemirnoj struji koja te nosi.

Tako da u tom slučaju čovjek zna napraviti neke greške što je sasvim normalno i treba ti jedna čvrsta osoba koja će biti uz tebe da se sve te prepreke prebrode”, objasnio je slikovito Dino Petrić.

U njegovom slučaju taj put ide s Hvara prema svim većim gradovima u kojima Dino Petrić publiku oduševljava svojim vokalom i energijom. Spot je nastao u produkciji Neo Visuals, a zanimljivi kadrovi snimljeni su u Splitu i Ljubljani.

Još prije dvije godine autorska ekipa Raay i Nenad Ninčević zapazili su Dina Petrića, a  zajednička suradnja rezultirala je hitovima: “Desi se”, “Još me lipo gledaš” s klapom Šufit, “Vino i noć”, “Sto života”. Ovog ljeta osim na CMC festivalu u Vodicama, Dina Petrića očekuju i druge koncertne obaveze čemu se nakon dvije pandemsijke godine izrazito veseli.