VIDEO: DA ME VOLIŠ – Ovo je prvi singl sjajne Filomene

Talentirana pjevačica Filomena objavila je svoj prvi singl za Croatia Records pod nazivom “Da me voliš”. Radi se o plesnoj r&b baladi s elementima hip hopa, a krasi je odlično izbalansiran radiofoničan refren koji jednostavno ne izlazi iz uha i osvaja na prvo slušanje.

Videoprodukcija ovog bombastičnog spota napravljena je pod producentskom palicom Marija Podruga iz kuće Divisual. Glazbu i tekst zajedno potpisuju Filomena i Alma Cormier, a aranžman Domagoj Perišić. Predivne scene spota snimljene su u uređenom okruženju Brown Beach house-a u Trogiru.

“‘Da me voliš’ je nastala prvenstveno kao balada no dali smo joj malo ‘spicy flavor’ čisto jer smo mlada ekipa i smatramo da će biti vremena za balade”, navodi Filomena o singlu.

Filomena živi glazbu punim plućima, a uz iznimne vokalne sposobnosti može se pohvaliti i svojim odličnim plesačkim mogućnostima koje je izbrusila do savršenstva tijekom studija na poznatom kalifornijskom sveučilištu Berkeley. Glazbom se počela baviti kroz pjevanje u crkvenom zboru i gradskom kazalištu mladih, a kasnije se okušala i na dječjim festivalima da bi naposlijetku nastupila i na Splitskom festivalu 2020. godine, rame uz rame, s najvećim zvijezdama hrvatske glazbe.