VIDEO: ČUDESNA NOĆ – Ovako izgleda u izvedbi Alena Vitasovića

Tužna ljubavna pjesma, prepuna čežnje i boli! Upravo o tome govori nova pjesma ‘Čudesna noć’, Alena Vitasovića, koju će predstaviti na predstojećem Zagrebačkom festivalu, 25.01.2019.

Glazbenik koji je lani proslavio 25 godina karijere, tijekom koje je ostao vjeran sebi i svom prepoznatljivom izričaju, ni ovoga puta nije iznevjerio publiku.

Veliki jubilej Alen je proslavio rasprodanim, dvostrukim koncertom u zagrebačkom Saxu, a sve skupa ponoviti će novim zagrebačkim nastupom na istom mjestu 16.03.2019..

‘Pjesma je ljubavne tematike, pomalo i pretužna. U mome snu pojavljuje se djevojka koju volim, koja je pored mene. Ali samo u snu. Kad se probudim, ona nestaje, a takav je i video spot.
Snimljen u noći, u Puli. Crno bijeli, kroz što ja izražavam svoju čežnju, tugu i bol.

Očekujem da će nastup na Zagrebačkom festival biti dobar, ne zanima me konačni plasman, želja mi je da publika prihvati pjesmu. Smatram da je lijepa i dobra. Meni zasigurno jedna od dražih u karijeri. Radujem se nastupu, vidimo se!’, istaknuo je Alen ovom prigodom.

Tekst nove skladbe potpisuje Vlasta Juretić, za glazbu je zaslužan Vinko Škaron, dok su aranžman I produkcija djelo Aleksandra Valenčića.

‘Čudesnu noć’ Alena Vitasovića sa pulskih ulica, možete pogledati u priloženoj snimci.

Autor glazbe: Vinko Škaron
Autor teksta: Vlasta Juretić
Autor aranžmana: Aleksandar Valenčić
Glazbeni producent: Aleksandar Valenčić
Tonski snimatelj: Aleksandar Valenčić
Gitare: Emir Grozdanić
Redatelj spota: MedVid Produkcija
Foto: Zdenko Vareško Castor

 

Komentiraj