VIDEO: CRVENA JABUKA – Idu pripreme za koncerte u Zagrebu i Beogradu

Crvena jabuka, jedna od najpopularnijih pop grupa u regiji, uskoro će razveseliti svoje obožavatelje s dva koncerta koja će se tijekom ožujka održati u Zagrebu i Beogradu.

Koncerti su nastavak napornoga rada započetog još prošle godine kada je Crvena jabuka izdala svoj novi album Tvrđava, a koji se odmah po izlasku našao na prvom mjestu najprodavanijih domaćih albuma. Ovaj popularni bend predvođen legendarnim i nezamjenjivim Draženom Žerićem Žerom sprema se uskoro objaviti i peti službeni singl i spot s aktualnog albuma. Radi se o pjesmi Nebesko platno posvećenoj Davoru Papiću, ocu vizualnog identiteta Crvene jabuke.

Dvije godine nakon posljednjeg održanog koncerta u Beogradu, Crvena će jabuka ponovno 8. ožujka zasvirati u poznatoj Kombank dvorani. Koncertom naziva Nekako s proljeća ujedno će se obilježiti i Međunarodni dan žena, a bit će to jedan od prvih koncerata pred publikom nakon izbijanja epidemije koronavirusa. S

amo dan nakon beogradskog koncerta, 9. ožujka, Crvena jabuka priprema prvi virtualni spektakl u Zagrebu, a koncertni repertoar sastavljen je od pjesama s novog albuma Tvrđava te starijih hitova uz koje su odrastale brojne generacije.

Zagrebački virtualni koncert prvi je njihov takav koncert, a svoje obožavatelje pozivaju da budu dio te jedinstvene priče. U nedostatku publike koja baš uvijek doprinosi sjajnoj atmosferi na njihovim koncertima  organizatori Music Time u suradnji s Croatia Records posegnuli su za posebnim produkcijskim mogućnostima. Ulaznice za virtualni koncert mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.

Crvena jabuka, koja broji više od tri desetljeća postojanja, tako još jednom dokazuje da se može prilagoditi svim uvjetima.

Komentiraj