VIDEO: CRO COP U SUPER FORMI – Najavio svoj povratak, bit će to u Japanu!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Naš proslavljeni borac Mirko Filipović, koji je pronido glas Hrvatske diljem svijeta kao neuništivi CRO COP najavio je mogućnost povratka.

Mirko je gostovao na Novoj TV, rekao kako je zaliječio ozljedu i potom dodao: “Ranije sam rekao da bih volio imati oproštajni meč s Fedorom, ali od toga nema ništa. On je naime izgubio meč kojeg je trebao dobiti… Sada imam nekoliko ponuda, zovu me s više stran. Ja sam se odlučio za Japan. Javit ću čim bude nekih novosti… Planira se event u Japanu za Novu godinu, to je tradicionalni novogodišnji spektakl, ali još ništa nije dogovoreno…”

O ozljedi je rekao kako je uspio sanirati koljeno i da je “među prvima u Hrvatskoj kojima su transplantirane matične stanice u koljeno. Narasla mi je nova hrskavica, to je nevjerojatno! Budućnost medicine”, zadovoljno je kazao Filipović.

Dokaz da je Mirko u super formi je i snimka s njegovog Facebooka. Naime, Mirko Cro Cop Filipović u četvrtak je ugostio jednog od najboljih jiu jitsu boraca na svijetu, svjetskog prvaka Yurija Simonesa.

A kako je bilo na treningu možete vidjeti na snimci.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/mirkocrocop7777/videos/1773593956018627/” bottom=”30″]